Blog/ Tips & tricks

Lifehack: pompoen snijden was nog nooit zo makkelijk!

Lifehack om eenvoudig je pompoen te versnijden

Geen betere timing voor deze lifehack dan vlak na Halloween. Een huis vol pompoenen maar ook letterlijk doodsangsten om ze te versnijden? Ik vreesde altijd dat het keukengevecht met deze taaie kanjers vroeg of laat wel slecht moest aflopen. Daarom kocht ik steeds vaker veel te dure, voorgesneden pompoenblokjes. Of ik ging recepten met pompoen gewoon uit de weg en liet pumpkin Jack na Halloween vrolijk composteren in m’n achtertuin. Zonde, ik weet het.

Maar toen ontdekte ik deze lifehack! Verse pompoensoep, pompoenquiche, pompoenbrood,… plots werd het allemaal haalbaar. Want duw je oranje vriend eerst een kwartiertje in de oven en hij snijdt als boter. Simpel als dat? ‘t Zal wel zijn.

Volg mijn blog met Bloglovin

You Might Also Like

Geen reacties

Reageer