About me

aboutme

Als absolute food & health lover uit Lier (Antwerpen) heb ik een passie voor koken, natuurlijke en gezonde voeding, lekker eten, eten, en… lekker eten.

Want naast mijn voorliefde voor de gezonde keuken ben ik een echte bourgondiër. Na urenlang tafelen is er steeds nog een plaatsje gereserveerd voor het dessert.

Daarom ben ik voortdurend op zoek naar gezonde én lekkere recepten die bovendien dagelijks haalbaar zijn voor een werkende mama van 2 kleine jongens. Een uitdagende maar heerlijke zoektocht die ik hier met jou wil delen.

Heb je tips of ideeën, of heb je zelf een waanzinnig lekkere variant gemaakt die je wil delen? Schuif dan gezellig aan en gooi het op tafel!

3 Reacties

 • Reply
  Geertje Haazen
  3 januari 2017 at 8:57 am

  Heel tof van je om, naast je drukke agenda, nog een blog op te starten met gezonde en lekkere recepten, Fré! Ik ben fan van alle vegetarische recepten en dat zijn er wel wat, zie ik. Hou ons op de hoogte en verras ons met originele, voedzame en lekkere dingen.

  • Reply
   Frédérique
   4 januari 2017 at 1:58 pm

   Hey Geertje, bedankt voor je leuke reactie.Er zullen nog heel wat vegetarische of gemakkelijk aanpasbare gerechtjes volgen, so stay tuned ;-).

 • Reply
  Roxanne Wylleman
  18 januari 2017 at 9:44 am

  Na die overheerlijke gerechten op je Instagram te hebben gezien kom ik graag naar je website om erachter te komen hoe je ze hebt gemaakt! Succes met je blog!

 • Reageer